Wijn online kopen bij les vins personnalisésWijn kopen op Internet aan de beste prijs kwaliteit verhouding is kinderspel geworden dankzij deze website. De eenvoud in gebruik vloeit uit de talloze opmerkingen die we van jullie krijgen. Ze helpen ons helpen echt om deze website continu te verbeteren.

De gebruikservaring staat centraal in het ontwerp van deze website. Graag helpen wij u hierbij met 2 bijzonder performante werkmiddelen: onze zoekmachine is het neusje van de zalm en dankzij onze matchmaker tussen spijs en drank zal u steeds een gepaste wijn vinden om uw heerlijke gerechten te vergezellen.


Hoe zoekt u een wijn op ?

Rechtsboven de werkbalk op elke pagina vindt u een vergrootglas.


Klik daarop en u activeert de zoekmachine. Typ wat u zoekt en de zoekmachine stelt u onmiddellijk de beste alternatieven voor. Bij elke nieuwe letter wordt de lijst van alternatieven verscherpt.

U kan zoeken op druif, streek, domein, naam van een wijn of een woord in een beschrijving. Zoals in het voorbeeld hieronder blijkt, kan u zelfs een combinatie van die gegevens gebruiken. We zijn bijzonder trots op deze implementatie en we hopen dat u er gretig gebruik van zal maken.


Tussen het aanbod aan mousserende wijnen, witte wijn, rode wijn en rosé wijn, vindt u hier wellicht uw gading. Het goede nieuws is dat we week na week het aanbod vergroten.


Hoe online wijn bestellen ?

Wij vragen u om u in te schrijven of om u aan te melden vooraleer u wijn kan bestellen. Dit laat ons toe om een link te leggen tussen de website en onze inventaris. We zijn heel gehecht aan een vlekkeloos verloop tussen bestelling en afhandeling. Die link tussen website en inventaris staat daarvoor garant.


Eens u aangemeld bent, vindt u voor elke wijn de prijs, een veld om de hoeveelheden die u wenst te bestellen in te vullen en een knop om die hoeveelheden in de winkelkar te stoppen. Zodra u een wijn heeft besteld kan u zien hoeveel flessen u in de winkelkar heet gelegd.


Hoe reken ik de bestelling van mijn wijn af ?

Klik op de winkelkar om naar de kassa te gaan. In één oogopslag ziet u de inhoud van uw winkelkar, een veld om een eventuele kortingcode in te vullen en de velden om de adressen en de gegevens van uw kredietkaart in te vullen.


De inhoud van de winkelkar kan u hier nog aanpassen: u kan het aantal flessen vermeerderen, verminderen of een wijn verwijderen.

Geniet u van een kortingscode, dan kan u die hier ook inruilen.

Uiteraard hebben we ook uw adresgegevens nodig om de levering uit te voeren. Als laatste vult u uw kredietkaartgegevens in. Wij werken met stripe om de betalingen af te ronden. Zij ontwikkelen fantastische technologie om de betalingsprocessen maximaal te vereenvoudigen en in orde te zijn met PSD2.


We zijn in orde met PSD2

PSD2 bundelt de laatste Europese directieven rond de beveiligingen van elektronische betalingen. De betalingen volgen we het Strong Customer Authentication (SCA) schema. Dit schema is het meest sterke schema dat momenteel bestaat. Hierdoor kan u uw betalingen in alle veiligheid uitvoeren.


Een wijn bevalt u niet ?

Dan stuurt u binnen de 14 dagen na aankoop een mail naar admin@levipe.be. Wij nemen de ongeopende flessen terug. U kan kiezen tussen een terugbetaling van de wijn of een alternatief uit de winkel.

"les vins personnalisés" is de specialist van de invoer en de verdeling van wijnen van familiale domeinen. Al wie verliefd is op druif en bodem komt hier tot zijn trekken.
Algemene voorwaarden Privacy Wijn kopen E: admin (at) levipe.be
T: +32 473 98 05 96